Rasveta za svaku oblast – Lumiled Mont Čačak

Uspostavimo kontakt

O nama

Rećićemo samo najosnovnije, a za više informacija o nama predlažemo sastanak.

KONTAKT INFORMACIJE

LUMILED MONT D.O.O.

 • Bulevar oslobođenja 17
 • 32102 Čačak

Telefoni:

 • Telefon: +381 32 371 268
 • Mobilni: +381 63 174 95 11

E-mail:

 • e-Mail: info@lumiledmont.rs
 • e-Mail: lumiled@mts.rs

WEB adresa:

 • WEB: www.lumiledmont.rs
 • WEB: www.limuledmont.com

Poslovni podaci

 • Tekući račun:340-11018425-15
 • Devizni račun: 340-10030025-31
 • PIB: 110556911
 • MB: 21362603

 

Šta radimo?

Nudimo vam inovativna rasvetna rešenja za gotovo svako mesto i područje primene. Pomoću tih rešenja unapredićete produktivnost i smanjiti troškove.

Ko smo?

Mi smo direktni uvoznici i zastupnici za svetski poznate proizvođače LED rasvete na domaćem tržištu. SITECO, LEDVANCE i DISANO su premium brendovi u svetu LED rasvete i kao takvi garantuju najboljim kvalitetom za svoje proizvode za lokacije na kojima je predviđena rasveta da funkcioniše.
U saradnji sa našim tehničko stručnim timom, možete biti sigurni da dobijate najviši kvalitet proizvoda, energetsku efikasnost, vizuelno vrhunsko dizajnersko rešenje, stručnu saradnju i finansijsku isplativost.

Kvalitet

Naša orijentacija na kvalitet prevashodno je usmerena na zadovoljstvo korisnika i sprečavanje grešaka. Na osnovu različitih standarda dokumentujemo, merimo, ocenjujemo i optimiziramo razvojne i proizvodne procese naših proizvoda i postupke za pružanje naših usluga.

Zaštita životne sredine

Zaštita životne sredine i zdravlja ljudi zahteva stalno razmišljanje o našim poslovnim aktivnostima, kontinuiranu optimizaciju naših tehnologija, kontinuirano unapređenje naših radnih procesa i striktno poštovanje važećih zakonskih i drugih obavezujućih specifikacija. Cilj naše politike zaštite životne sredine je da savesno analiziramo i svedemo na apsolutni minimum efekte na naše okruženje kao rezultat naših aktivnosti i, dalje, obezbedimo održivu budućnost za nove generacije kroz dalji razvoj naših proizvoda.

SITECO

SITECO posluje više od 150 godina kao deo nemačke industrije osvetljenja, a danas je jedan od vodećih dobavljača rasvete za puteve, tunele i stadione, kao i za industriju, kancelarije i maloprodaju. SITECO se zalaže za inovativnu tehnologiju osvetljenja i kombinovanu ekspertizu za osvetljenje – od velikih projekata do projektnih rešenja za kupca. Rešenja su kompatibilna sa sistemima za kontrolu i upravljanje podacima, kao i IoT aplikacijama zahvaljujući sveobuhvatnom portfelju LED svetiljki koje uključuju senzore, kontrolne komponente i inteligentno upravljanje svetlom.

Sedište SITECO-a sa razvojem i proizvodnjom nalazi se u mestu Traunreut u Nemačkoj. Kompanija ima oko 800 zaposlenih.

DISANO

Disano Illuminazione osnovan je 1957. godine i danas je vodeća kompanija u Italiji i jedna od vodećih kompanija u Evropi za proizvodnju rasvetnih elemenata.

Na osnovu uspeha koji je stekao širok spektar industrijskih proizvoda, Disano sada može sa sigurnošću da udovolji novim zahtevima sve zahtevnijeg tržišta rasvete.

Disano proizvodi predstavljaju pravo rešenje za sve potrebe arhitekata, dizajnera i instalatera, zahvaljujući svom profinjenom dizajnu, poštovanju ekoloških propisa, svojstvima uštede energije i korišćenju vrhunskih tehnologija za postizanje upravljanja svetlošću.

LEDVANCE

LEDVANCE je jedan od vodećih svetskih proizvođača u oblasti osvetljenja za poslovne i krajnje korisnike, nudeći široku paletu LED svetiljki, napredne LED lampe, inteligentna rešenja Smart Home i Smart Building kao i tradicionalne izvore svetla.

Nastala iz poslovanja opšte rasvete OSRAM-a, kompanija je sada u vlasništvu kineske kompanije za osvetljenje MLS Co., LTD. Sa kancelarijama u više od 50 zemalja i poslovnim aktivnostima u više od 140 zemalja, LEDVANCE poseduje izvanredan pristup globalnom tržištu izgrađen na pouzdanim, dugogodišnjim odnosima sa kupcima i moćnoj distributivnoj mreži. Na osnovu našeg dubinskog razumevanja tržišta opšte rasvete, trendnih tehnologija i promenljivih potreba, podržavamo specifične i individualne zahteve i direktnih i indirektnih kupaca.