Rasveta za svaku oblast – Lumiled Mont Čačak

RASVETA
ZA POSLOVNE OBJEKTE

Kancelarijsko LED osvetljenje

Katalog - Vaš tehnički orijentir

Kancelarijska rasveta za moderno poslovno okruženje

Svetlost olakšava posao. Atraktivna, prijateljska atmosfera pozitivno utiče na zadovoljstvo zaposlenih. Svetiljke sa visokim vizuelnim komforom štite oči od umora. Inteligentna i individualna rešenja zadovoljavaju potrebe zaposlenog.

Preporuka:

Istražite detaljnu preporuku proizvođača

Motivacija, produktivnost i koncentracija nisu slučajnost

Rasvetna rešenja koja su dobro dizajnirana, ergonomski poboljšavaju koncentraciju vaših zaposlenih. Savremeni koncepti osvetljenja, dodatno obezbeđuju veću energetsku efikasnost i smanjuju troškove.
Osvetljenje kancelarijskih zgrada na prvi pogled izgleda kao obična stvar. Međutim, nakon pažljivog posmatranja postoje razni zahtevi i scenariji koji se moraju uzeti u obzir.

Benefiti i šta je važno znati

 • Razvojne tehnologije osvetljenja i sistemi za upravljanje svetlom na radnom mestu
 • Koncepti osvetljenja prilagođeni zahtevima
 • Rešenja za rasvetu koje može povećati koncentraciju zaposlenih
 • Kratko vreme vraćanja investicije
 • LED rasveta i LMS smanjuju potrošnju energije i smanjuju troškove energije
 • LED rasveta omogućava poštovanje standarda
 • Koliki je garantni rok?
 • Koliki su troškovi održavanja?
 • Koliki je vek trajanja?
 • Da li su LED sistemi kompatibilni sa postojećom strukturom?
 • Koliko su komplikovan i vremenski ograničeni servisni radovi?

Vrsta rasvete se pažljivo bira u skladu sa tipovima prostorija u radnom prostoru, odnosno njihovoj nameni. Kancelarijsko osvetljenje u prostoru za rad zaposlenima pruža potpuni vidni komfor, dok je toplo i indirektno svetlo rezervisano za sobe za odmor.

Kancelarijski radni prostor

Koncentracija, kreativnost, timski duh. Dokazano je da prava kancelarijska rasveta stvara prijateljsku, prijatnu atmosferu i da pozitivno utiče na dobrobit i radne metode zaposlenih. Naročito kada radite sa računarom, oči su pod stalnim stresom. Homogena opšta rasveta štiti od brzog umora.

Mešavina osnovnog osvetljenja i svetiljki na radnom mestu, pruža modernim kancelarijskim okruženjima fleksibilnost u korištenju prostora. Kancelarijska rasveta zasnovana na senzorima omogućava, posebno u kancelarijama otvorenog tipa, uštedu dodatne energije, korišćenjem svetlosti samo tamo gde je to trenutno potrebno.

Biološki efikasna rešenja prevazilaze normativne zahteve. Oni tokom dana reprodukuju promene dnevne svetlosti, u skladu sa tim kontrolišu intenzitet svetlosti i temperaturu u boji i tako podržavaju prirodni bioritam. To dovodi do trajnog poboljšanja blagostanja radne snage i, zahvaljujući poboljšanoj koncentraciji, do poboljšane produktivnosti. 

U ponudi imamo širok spektar rešenja koja kombinuju ove prednosti sa ekonomskom isplativosti  i modernim dizajnom.

Konferencijske sale

Od sastanka pojedinog osoblja do sastanka timova na konferencijama, prostorije koje se koriste se bitno razlikuju u zavisnosti od broja učesnika, broja sedišta, raspoloživim medijima koji se koriste u njima, …

Osnovni zadatak osvetljenja ovde, je da ide u korak sa korišćenjem prostora u smislu fleksibilnosti i da pruži najbolju moguću podršku za sve vrste komunikacije. 

Osvetlite na pravi način svoj svet

Upoznajte naše partnere